You Like Wttak. Wttak Likes You. - Highwayman

Skulle vija ha

Posted Aug. 19, 2017, 4:28 p.m. By wttak Tags: Skor

Det skulle var kul med ett par nya sneakers till hösten, det är något som man inte kan få för mycket för och som man alltid använder, så är det i alla fall för mig. Så nu till hösten så skulle det var kul med ett par nya men jag vet inte riktigt vad det är jag är ute efter. Ibland så vet man helt säkert vad det är man är ute efter. Det kan vara ett par vita sneakers i skinn eller något liknande. Eller så har man sett ett par jätte snygga björn borg skor som man känner att man bara måste ha.
Ja det är oftast så för mig att jag vet vad det är jag är ute efter och som jag vill ha. Men nu är jag inte helt sker på vad det är jag är sugen på att köpa och det gör det både jobbigare och lättare. För det ger en mer valmöjligheter och så kan man bara snubbla över något när man är och kollar. Men samtidigt lite svårt för att man måste leta lite mer och se efter vad det är man vill ha och känner för.

Ett enkelt problem 

Ja det är ju ett enkelt problem som man inte ens kan kall för ett problem. Det är bara något som man tycker är kul men som man bara måste bestämmas för vad det är man vill ha och behöver. Det är ju oftast det som är viktigast att man kommer fram till vad det är man behöver och som man kommer att använda. För det är ju ingen ide att köpa något som man ändå inte kommer att använda. Så det är ju bra att inte bara köpa hela tiden utan att tänka till. Man måste kolla och se efter vad det är man vill ha.